Milyen menyasszonyi ruha áll jól nekem?

A-vonalú menyasszonyi ruha
A-vonalú menyasszonyi ruha: Ez a napjainkban nagyon népszerű ruhastílus az, ami szinte minden alkatú menyasszonyon jól mutat. Felül feszes, szépen kiemeli a derék és csipő vonalát, de utána folyamatosan bővül.  Az a menyasszony, aki ezt a  ruhafazont  választja, az elegáns és visszafogottabb stílus mellett teszi le a voksát.
Sellő fazonú ruha
Sellő fazonú menyasszonyi ruha: Napjainkban egyre közkedveltebb a sellő fazonú menyasszonyi ruha. Ez a fazon szorosan követi a test alkatát, egészen térdig szűk, majd onnan bővül. Ezt a ruhát  olyan menyasszonyoknak ajánljuk, akik teljes mértékben elégedettek az alakjukkal és ezzel egyfajta hatást is szeretnének elérni a vőlegénynél illetve a násznépnél. Teljes mértékben kiemeli a melleket,  a derekat és a csipőt is!  Ehhez a ruhához mindenképp magas sarkú cipőt ajánlunk, azzal is hosszabb combokat varázsolunk és kecsesebbé teszi az alakot.
Princess ruha
Princess ruhák: Aki királylány, vagy hercegnő szeretne lenni a saját esküvőjén,  ezt a típusú ruhát válassza! Erre a típusra jellemző a derékig szűk felső, kiemelve a derék karcsúságát , onnan viszont klasszikusan  nagy szoknyává bővül. Szerencsés választás ez a ruha azon menyasszonyoknak, akiknek vékony derekuk van, viszont arányában egy kicsit szélesebb a csípő, amit mindenképp takarni szeretne. A mell és derék kiemelésével egy nagyon elegáns menyasszony köszön vissza ebben a ruhában!
Empire fazonú ruha
Empire fazon: A görög stílusú menyasszonyi ruha jellemzője: mellrésznél szűk, de már mell alól bővül, általában egyenesen omlik alá, nem nagy szoknyarésszel. Ezek a ruhák nagyon lágy esésű, könnyű muszlin anyagból készülnek. Azon menyasszonyok számára javasoljuk, akik szeretnék elvonni a figyelmet a problémás területekről – has, csípő, de a szűk mellrésszel  a szép dekoltázsra vonhatják  a figyelmet. Ezt a típusú menyasszonyi ruhát javasoljuk a kismama menyasszonyoknak is, akiknek már jól látszik a pocak. Illetve nagyon kényelmes viselet egy mezítlábas tengerparti esküvőhöz.
Rövid fazonú ruha
Rövid menyasszonyi ruha: Akik nem mindennapi menyasszonyi ruhában szeretnének férjhez menni, azok válasszák a rövid menyasszonyi ruhát. Biztos feltűnést fognak kelteni a násznép előtt! A ruha lehet teljesen rövid, elöl rövid - hátul nagy uszállyal, hagymaszoknyás, tetszés szerint. Viszont csak olyan menyasszonyoknak ajánljuk, akik a hétköznapokban is egy kicsit extravagánsabbak, magasak és a legfontosabb: nagyon jó lábuk legyen! Ehhez a ruhához legcsinosabb a magas sarkú, főleg napjainkban nagyon divatos platform cipő! Még extravagánsabbá lehet tenni a ruhát egy színes cipővel!
Egyenes fazonú ruha
Egyenes menyasszonyi ruha: Ez a típus egy elegáns, visszafogottabb stílust jelképez. A ruhára jellemző a szűk fazon egészen csípőig, de onnan sem bővül a ruha alja, hanem csípőtől egyenesen omlik le. Ezek azok a ruhák, amik alá nem kell abroncsit viselni.  Szintén jó alakú menyasszonynak ajánljuk ezt a stílust, mivel csípőig szorosan követi a test vonalát, azt hangsúlyozva! Főleg azok a menyasszonyok választják ezt a stílust, akik esküvőjén az elegancia dominál és a lakodalom, nagy buli helyett állófogadást tartanak!